marți, 13 ianuarie 2009

Ce bine e sa ai blog!

Ce bine e sa ai blog! Si sa nu postezi nimic luni intregi. Te simti parca mai implinit, viata ti-a oferit o sansa. Insa acum chiar am ceva de spus, evident!
Ziceam ca e foarte bine sa dispui de blog pentru ca atunci cand iti apare in cale un personaj negativ, il poti toca la maxim, chiar fara sa stie si sa mai rada si altii de el. Bun! Sa va istorisesc cele intamplate:
Se facea ca un biet student incerca sa-si rezolve umilele probleme la secretariatul facultatii. Printre animalutele consacrate ale secretariatului s-a infiltrat si Bursucul Isteric care incerca el sa puna ordine printre dobitoace. Bietul student a avut tupeul si nesimtirea sa-si ceara niste drepturi, fapt pt care Bursucul s-a enervat nevoie mare si a inceput sa tipe. Studentul a incercat frumos sa-i explice ca nu e cazul sa tipe pt ca sta foarte bine cu auzul. Bursucul isteric s-a simtit incoltit si ca orice animal inteligent a inceput sa tipe si mai tare si sa-l faca pe student nesimtit si prost crescut.
Morala (pentru orice student care are o treaba de rezolvat la secretariatul facultatii)
1. Sa porneasca intotdeauna de la ideea ca va fi umilit indiferent de situatie
2. Sa fie constient de faptul ca secretarele iti fac favoruri si nu treaba pentru care sunt angajate si platite, asa cum credeai in naivitatea ta
3. Ar trebui sa faci niste plecaciuni in fata usii si a tuturor celor care trec pe-acolo
4. Cand te intalnesti cu Bursucul sa il rogi sa te injure si sa te scuipe cu patima. N-ai voie sa fii respectat si nici sa ceri asta!

2 comentarii:

Anonim spunea...

urmatorul post la vara?

Unknown spunea...

vreau si io sa fac blog....cine ma invatza?