miercuri, 5 august 2009

Din nou despre mess

Toti ajungem sa fim penibili la un moment dat. Important e sa ne dam seama si sa nu se mai repete sau macar sa avem un prieten care sa ne spuna adevarul oricat de penibil ar fi.
Am diferite persoane in lista de mess (ca asa e kinky sa spui;) care simt nevoia sa impartaseasca tuturor activitatile pe care ei le intreprind in diferite momente ale zilei. Sa luam spre exemplu ora pranzului:
  • "mananc.DNFD!!!!!!! doar nu vreti sa ma inec"
Analiza textului: Draga scriitorule, we don't give a fuck about your eating process! Ce-ar fi sa ingurgitezi linistit fara sa ne injuri si fara sa ne faci responsabili de o posibila inecare. Ma gandesc ca in scurt timp vom vedea statusuri gen:
  • "mananc cartofi prajiti in ulei de la bunica cu ketchup tomi din rosii din gradina pe care am udat-o chiar eu aseara. DNFD!"

Un alt exemplu de status care ma pune pe ganduri este statusul disperat: "busy!!!!!DNFD!!!!!!si daca vreti sa stiti ce fac: CITESC!!!!!!!" Nu reusesc sa gasesc o logica. Daca esti atat de ocupat si nu vrei sa fii deranjat, de ce "urli" la noi si ne stresezi cu prezenta ta?Funny people...

Cel mai mult imi plac statusurile poetice, scoase din putul gandirii altora desigur: "Un diamant stirb este mai valoros decat o caramida perfecta..." Si eu cred ca e mai bine sa fii sanatos si bogat decat bolnav si sarac.

Si daca tot am vorbit despre penibil, ma intreb cat de penibil sa fii sa stai sa citesti si apoi sa analizezi statusurile altora? Dar asta e o alta poveste:D

2 comentarii:

Mihai Popa spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=TsKghhQ41FM

qwerty spunea...

"Si daca tot am vorbit despre penibil, ma intreb cat de penibil sa fii sa stai sa citesti si apoi sa analizezi statusurile altora? Dar asta e o alta poveste:D"

Acum inteleg de ce am vrut acelasi nume pentru blog.