duminică, 1 iunie 2008

Sa mergem la vot! Sau mai bine nu

Astazi este zi importanta pentru Romania! Aspirantii la ciolan si-au pregatit costumele de duminica si au iesit cu mic cu mare sa se voteze pe ei insisi. Poate asa se explica interesul nemarginit al romanasilor pentru ziua alegerilor si prezenta izbitoare la urne. Unde mai pui ca Tăricel s-a gandit el sa fie un bun cetatean si sa scoata de la naftalina cartea de alegator, in conditiile in care aceasta nu e valabila. Sa fie oare o gluma proasta la adresa Trubadurului? Eh, ce mai conteaza un vot in plus sau un vot in minus, important e sa iasa unul dintre adversari sa-i dam picioare in gura cand vom fi in opozitie.
Ce mi-a atras atentia in aceasta campanie a fost absenta lui Boc Poc de la posturile tonomat. N-am vazut niciun clip electoral, desi este candidat pentru primaria Cluj. Nu ca mi-e dor sa-i ascult elogioasele discursuri (ca sa nu le zic pupincuriste, ca nu-i frumos!), doar ca absenta lui imi da de gandit. Dar totusi sa nu fim tristi, treaba bocului si-a facut-o perfect realitatea tv!
In rest: mici, bere, telefoane mobile, sepci, brichete, pliante, ziare, promisiuni, bani, pungi cu alimente, bataie de joc, concerte, Guta, ziua portilor deschise, șezători televizate, proiecte, autostrazi suspendate, 4132573 de statii de metrou, trai mai bun, scoli, spitale, lingăi in presa, dezinteres, bannere, afise, bataie, demisii din partid. Si acum, dragi cetateni, sa mergem la vot!

Niciun comentariu: