marți, 8 aprilie 2008

Bamboo-istul si Fufa

- Pisi mergem diseara in Bamboo?
- îhî!
- Da’ vreau sa-mi cumperi o gentuta noua sa ma laud la wc printre celelalte fufe. Si as mai vrea un dolce si un armani ca m-am plictisit de-atata versace. Si pisi, vreau sa-mi schimbi masina ca nu se asorteaza cu unghiile de la picioare.
- îhî!
- Auzi si diseara trebuie sa gasim neaparat o vedeta asa cum e Monicutza sa stam pe langa ea si maine sa aparem in Cancan ca si cum am fi prietenii ei. Pisi o sa fim vedete!
- Ce dășteaptă ești!Atunci imi scot si io costumu meu gabana dîn Europa ca sa fiu si mai ciumec. Sa nu uit dă ochelarii de soare ca e importanti pentru imaginea mea!Hai pisi ca-i tarziu, fa ce stii tu cel mai bine sa faci!
Portret:
Bamboo-istul: specie raspandita in cluburile de noapte, de obicei mascul cu fufa blonda langa el
Vestimentatie: tricou mulat pe muschi (raport muschi-creieri invers proportional)cu imprimeu „adevarat” de puta madre 69/800$ gigolo italiano, pantaloni albi, pantofi fita de fita cu botu ascutit made in obor market , cu gauri si strasuri
BONUS: muci in freza...i mean freza super ciumega

Atitudine/Psihic: de obicei cocosat, cu mers cracanat (asta pt ca nu se mai sufera de-atata smecherie), foarte autoritar cu accesoriul blond, voce groasa si vocabular vast:ăăăăă, îîîîî, ăhăăă,

Niciun comentariu: